Onze werkwijze

De ervaring heeft ons geleerd dat gedegen en tijdig onderhoud aan gebouwen essentieel is voor waarde behoud en waarde toename. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van technisch beheer, wij zijn de juiste partner voor het onderhoud van je pand.

Goed beheer en onderhoud B.V. voert niet alleen eenmalige verbouwingen of aanpassingen uit. Wij kijken verder dan vandaag. Door het uitvoeren van de bouwtechnische keuring krijg je inzicht in welke werkzaamheden prioriteit behoeven. Op basis hiervan maken wij een (meerjarig) plan voor het uitvoeren van het onderhoud. Een plan op maat waarin opties worden aangeboden om eventuele schade of gebreken te voorkomen, terug te dringen of te verhelpen. Niet al het onderhoud hoeft direct gedaan te worden. Om de financiering van toekomstig onderhoud te spreiden, betaal je maandelijks abonnementskosten. Met het opgebouwde bedrag kan het geplande onderhoud (gedeeltelijk) worden betaald. De hoogte is afhankelijk van de inleg en de duur van de periode van het abonnement. Voor deze dienst rekenen wij een klein percentage aan service kosten. Het opgebouwde tegoed kan gebruikt worden voor onderhoud dat uitgevoerd wordt via Goed beheer en onderhoud B.V.

Bouwkeuring

Een onderhoudsplan wordt gemaakt op basis van de uitkomst van de technische keuring. De keuring wordt altijd uitgevoerd door één van onze specialisten. Zij zijn NEN2767 gecertificeerd en leveren een kwalitatieve onderbouwing. De huidige status van het pand wordt geïnventariseerd (nul meting) en deze wordt als uitgangspunt genomen voor het onderhoudsplan. Alle zichtbare delen van jouw pand worden geïnspecteerd. Je kunt een voorbeeld van een keuringsrapport HIER downloaden. Tijdens een adviesgesprek komen alle punten van het rapport aan bod. Ook maken wij een planning voor het repareren van de gebreken en het verwachte onderhoud voor de afgesproken periode.

Je kunt bij ons terecht om de volgende bouwkeuringen of civiele inspecties uit te laten voeren:

  • Conditiemeting
  • Aankoop keuring
  • Nul-inspectie
  • Bouwtoezicht
  • Kwaliteitsborging

Bel ons voor meer info