Eenmalige aanpassingen

Aanpassen of uitbreiden

Naast de nodige werkzaamheden, heb je wellicht andere aanpassingen op je wensenlijst. Deze kunnen we samen in kaart brengen. Of het nu gaat om de verfraaiing van de woning, de realisatie van een uitbouw/veranda of plaatsen van een dakkapel. Wij zijn tijdens de verbouwing jouw vaste aanspreek punt.

Samen naar een duurzame toekomst!

Verduurzamen is voor veel woning bezitters interessant. Naast het verlagen van de vaste lasten, wordt ook de waarde van de woning hoger. Een goed geïsoleerde woning zorgt voor een flinke comfort verbetering.

Beglazing

Nieuwe beglazing heeft een aanzienlijke hogere isolatiewaarde. Tegenwoordig is HR++ en HR+++ de standaard. Wij geven je advies over de mogelijkheden.

Infrarood panelen

Is er in je woning een gedeelte waar extra verwarming nodig is? Dan zouden infrarood panelen de ideale oplossing kunnen zijn. Infrarood panelen zetten elektra om in stralingswarmte. Het is meestal niet de vervanging van de huidige warmtebron, maar kan uitstekend als bijverwarming dienen. In combinatie met de aanleg van zonnepanelen kan je het elektra verbruik compenseren.

Dakisolatie

Warmte stijgt op, daardoor kan het dak de aangewezen plaats zijn voor warmte verlies als er geen isolatie is toegepast. Met onze hulp creëer je een constanter binnenklimaat. Er zijn diverse manieren en materialen om het dak te isoleren. Neem contact op om de situatie te bespreken.

Muurisolatie

De beste prijs kwaliteit verhouding biedt spouwmuurisolatie. Wanneer er geen spouw aanwezig is, kan er binnen-of buitengevel isolatie toegepast worden.

Vloerisolatie

Dit is ook een goede manier om de energiekosten te verlagen. Als het pand een kruipruimte heeft is het de eenvoudigste manier om vloerisolatie toe te passen. Vloerisolatie op de bestaande vloer is ook mogelijk. Er moet dan rekening gehouden worden met het feit dat de vloer hoger komt te liggen. Stel je vragen gerust.

Zonnepanelen

Een uitstekende investering! Al jarenlang zijn zonnepanelen populair in Nederland. Zonnepanelen leveren stroom door zonnestralen om te zetten naar elektriciteit. Ook met het oog op de toekomst blijven zonnepanelen interessant.

Meerjarig onderhoud

Hieronder valt al het onderhoud wat één keer in de zoveel jaar uitgevoerd moet worden. Denk hierbij aan schilderwerk aan de buitenkant van de woning.

Jaarlijks onderhoud

Ook hiervoor zijn wij graag jouw aanspreekpunt. Bij jaarlijks onderhoud kun je denken aan alle werkzaamheden die één keer per jaar moeten gebeuren.

Dakgoot reinigen

Elk jaar valt er vuil in de dakgoot, de hoeveelheid vuil is afhankelijk van de omgeving van de woning. Het is verstandig de dakgoot minimaal één keer per jaar te controleren om verstoppingen te voorkomen.

Cv ketel controle

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt van de cv-ketel voorkomt uitval van de verwarming. Ketels gaan, mits regelmatig onderhouden, gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. Wij controleren de verwarming en de koeling van de woning, om de kans op storingen zo klein mogelijk te houden.

Rookkanaal reinigen

Als je woning een hout- of pelletkachel heeft en die regelmatig gebruikt wordt, is een jaarlijkse onderhoudsbeurt noodzakelijk. Zo wordt het risico op brand sterk verkleind.

Bel ons voor meer info